fbpx
Select Page

Kick off 2019

R&D Services sparket i gang 2019 med stort kick-off i Trysil. Helgen besto av vinteraktiviteter, utendørs jacuzzi og kåring av årets Ridder av Den Gyldne Sandal.
Data Respons R&D Services består av seks utviklingsavdelinger fordelt på Øst- og Vestlandet. Årlig arrangeres det kick-off, der alle avdelinger samles for sosiale aktiviteter, og i år gikk turen til en av Norges største skidestinasjoner – Trysil.

Yr sine spådommer stemte, og Trysil-været var upåklagelig med sol, -10 grader celsius og frisk bris. Helgens aktiviteter startet med langrenn, slalåm- og snowboardkjøring. Og etter noen timer med fysisk aktivitet ble dagene avsluttet i hotellets spa-anlegg med badebasseng, badstuer og utendørs jacuzzi.

Den gyldne sandal

I tradisjon tro ble årets ridder kåret og Den Gyldne Sandal utlevert. Den Gyldne Sandal ble stiftet i 2007 og er R&D Services’ høyeste utmerkelse. Prisen gis til en utvikler som har utmerket seg spesielt, og med fremragende innsats utover det som er forventet av enhver utvikler i R&D Services. Kandidaten måles også etter R&Ds verdier; ansvar, prestere, raushet og ha det gøy. Vinneren blir slått til Ridder av Den Gyldne Sandal, og trer dermed inn i den indre krets av R&Ds beste utviklere.

De nominerte kandidatene:

  • R&D Høvik: Magne
  • R&D Kongsberg: Ole Kristian
  • R&D Oslo: Inger Johanne
  • R&D Sandvika: Thor Eivind
  • R&D Vestlandet: Arnt

Årets vinner

Årets vinner blir beskrevet som ansvarsfull ovenfor kunder, kollegaer og prosjekter. Han er raus og deler sin kompetanse og tid. Å prestere er en del av kandidatens DNA, og han beveger seg uforskammet lett mellom ulike fagdisipliner. Kandidaten imponerer også på sosiale og sportslige eventer – og har bevist at han kan både hoppe høyere, løpe fortere og henge lengre enn de fleste.

Gratulerer til årets vinner: Magne!

– Det var overraskende og selvfølgelig en stor ære å bli utnevnt til årets ridder, forteller Magne. Spesielt i et år hvor så mange dyktige utviklere, nye og gamle, har prestert! Jeg vil takke alle mine kollegaer for at de gjør R&D Services til en arbeidsplass hvor jeg stortrives!

Riddere av Den Gyldne Sandal:

2007: Haldor Husby
2008: Eirik Refsnes
2009: Tor Alexander Birk
2010: Tor Kveim
2011: Pål N. Andersen
2012: Henning Nicolaisen
2013: Henrik Kai Eriksen
2014: Elling Diesen
2015: Preben Myrvoll
2016: Øystein Straume
2017: Nicolay og Marius
2018: Magne