fbpx
Select Page

Vi jobber med:

Laerdal Medical

Selskapet som først var kjent for Tomte-biler og Anne-dukker, ble senere kjent for å bidra med å redde liv.

Laerdal Medical lager treningsdukker som brukes til å lære livreddende førstehjelp. Deres produkter blir brukt av blant annet helsepersonell og enkeltpersoner som ønsker å lære førstehjelp. Det siste året har Marius og Øystein bistått Laerdal Medical med å undersøke hvordan ny trådløs teknologi kan forbedre brukervennligheten til produktene.

Øystein er spesialist hos R&D Services Bergen og jobber til daglig med softwareutvikling. Han har 18 års erfaring som utvikler og er her prosjektleder. Prosjektets oppgave er i første omgang å identifisere hvilke utfordringer Laerdal Medical står ovenfor i forhold til trådløs kommunikasjon. Videre skal prosjektet være med på å identifisere brukerkrav slik at man til slutt kan finne nye potensielle løsninger.

“Å få være med på dette prosjektet har gitt meg mer kunnskap om utforming av kravspesifikasjoner, og innsyn i ulike trådløse teknologier.”
Marius

Programmerer

Marius jobber til daglig som utvikler hos R&D Services Stavanger. Som nyansatt i 2018 gikk Marius rett ut i prosjektet sammen med Øystein. Læringsutbyttet har det ikke vært noe å si på for utviklerne.
– Det har vært veldig interessant å sette seg inn i Laerdals produkter og teknologi, forklarer Øystein. Jeg har lært mer om trådløse teknologier, og hvilke utfordringer sluttbrukere kan ha i forbindelse med bruk av nettverksbaserte løsninger.

– Enig med Øystein, tilføyer Marius, det har vært morsomt å lære om Laerdals produkter. I tillegg har jeg lært mye om hvordan en kravprosess gjennomføres, og en del om ulike trådløse teknologier.

Hos R&D Services har vi fokus på kompetanseutvikling og samarbeid, derfor setter vi sammen team på tvers av fag og avdelinger, der man lærer av hverandre.

– Gjennom dette prosjektet har Øystein fungert som en mentor for meg, noe som har vært veldig lærerikt, avslutter Marius.

“Vi bruker Data Respons for å få hurtig tilgang på embedded programmerere som kan levere inn i prosjekter uten mye opplæring.”
Laerdal Medical

Laerdal ble etablert som et barnebokforlag- og leketøysprodusent i 1940. 2020 Laerdal Medicals mål er å bidra til å redde 500 000 flere liv hvert år innen 2020.

Laerdal Medicals mål er å bidra til å redde 500 000 flere liv hvert år innen 2020.

FNs bærekraftsmål