fbpx
Select Page

Jobb med oss

Synes du utvikling er spennende? Er du faglig sterk og liker å knekke nøtter som først virker umulig å løse? Da passer du perfekt hos oss!

Sosialt samhold

Data Respons R&D Services består av både nyutdannede og erfarne utviklere. Vi har et ungt miljø med menneskekjære ansatte. Vi er ikke redde for å kalle oss selv for nerder – vi er rett og slett lidenskapelig opptatt av fagene våre, og nysgjerrige på teknologiens muligheter og mysterier. Faglig utvikling og sosialt samhold er viktig hos R&D Services, og som ansatt hos oss skal du glede deg til å gå på jobb.

Vår hverdag

Hos R&D Services vet vi at verdien av arbeidet øker når vi deler kunnskap og erfaring. Vi jobber derfor i team, på tvers av fag og avdelinger, der vi samarbeider og lærer av hverandre. Vi jobber alltid mot å bli bedre, og å strekke oss lenger. Derfor er kompetanseutvikling essensielt i vår hverdag. Dette skjer hver dag gjennom spennende og krevende arbeidsoppgaver for våre kunder, kompetanseprosjekter og egne studier og foredrag.

For nyutdannede

Vi vet at den virkelige læringen starter etter studiene – og for nyutdannede sikrer vi faglig utvikling gjennom mentorordninger og reelle kompetanseprosjekter fra første stund. R&D Services jobber med norske bedrifter i alle størrelser og markeder, og hos oss er man sikret en spennende læringskurve som vil ta karrieren til nye høyder.

5,5 gode grunner til å jobbe hos oss:

  1. Varierte og spennende arbeidsoppgaver
  2. Spesialiserte kolleger med lang bransjeerfaring
  3. Kundekontakt, aktive faggrupper og kompetanseutvikling
  4. Ungt og sosialt miljø med gode arbeidsforhold og sosiale aktiviteter
  5. 6 uker ferie og meget gode vilkår for lønn, pensjon og forsikringer
  • +0.5: Godteri hver fredag

Kontaktperson:
Celin Selte

HR & HSE manager
Tlf: 977 99 553 – cse@datarespons.no