fbpx
Select Page
Prosjekt:

Ridder av den gyldne sandal

Våre ansatte i Data Respons R&D Services er blant de beste innen sine felt. De jobber hver dag mot å strekke seg litt lenger og levere ypperste kvalitet. For tolv år siden ble det bestemt at denne innsatsen måtte markeres. Følgelig blomstret ideen om et ridderskap frem.
Den Gyldne Sandal er et trofé og et symbol på heder og ære blant utviklerne i R&D Services. Det er den høyeste utmerkelsen R&D Services har og overrekkes til den utvikler som har utmerket seg på en spesielt god måte. Hvert år nominerer hver avdelingsleder én utvikler fra sin avdeling som de mener er verdig kandidat til å bli slått til Ridder av Den Gyldne Sandal. Deretter er det opp til den enerådende komitelederen, Ivar Sehm, å velge den han mener er verdig ridderskapet.

Kriteriene er høye og for å bli kåret til årets ridder må man først og fremst ha utmerket seg spesielt i sitt arbeid, samtidig vise fremragende innsats utover det som er forventet av enhver utvikler i R&D Services. I tillegg må man dele R&Ds kjerneverdier; ta ansvar, prestere, være raus og ha det gøy. Den utvikler som kommer gjennom nåløyet får et gullbelagt vandrertrofé i tillegg til en personlig premiering, og trer deretter inn i den indre krets av R&Ds beste utviklere.

Ved årets ende blir Ridderen kåret og hedret. Ridderen for 2018 ble kåret på R&Ds årlige kick-off, og begrunnelsen lyder slik:

Ansvarsfull ovenfor kunder, kollegaer og prosjekter. En raus person som deler av sin kompetanse og tid. Å prestere er en del av kandidatens DNA, og han beveger seg uforskammet lett mellom ulike fagdisipliner. Kandidaten imponerer også på sosiale og sportslige eventer – og har bevist at han kan både hoppe høyere, løpe fortere og kaste lengre enn de fleste.

En stor gratulasjon til årets ridder går til Magne!

2019 har allerede hatt en kanonstart – med mange spennende kunder og prosjekter. Neste års ridder har med stor sikkerhet allerede begynt å etterlate sine fotspor, måtte den beste ridder skinne!

Riddere av Den Gyldne Sandal:

2007: Haldor Husby
2008: Eirik Refsnes
2009: Tor Alexander Birk
2010: Tor Kveim
2011: Pål N. Andersen
2012: Henning Nicolaisen
2013: Henrik Kai Eriksen
2014: Elling Diesen
2015: Preben Myrvoll
2016: Øystein Straume
2017: Nicolay og Marius
2018: Magne