fbpx
Select Page

Move for Charity:

Holmenkollstafetten 2019

I år var det Holmenkollstafetten selv som satte rekord – over 3415 påmeldte lag og 51.225 påmeldte deltakere! Blant disse var det 45 Data Responsere.
Fra tidenes morgen har vi i Data Respons vært en aktiv og sosial gjeng – og med drahjelp fra Avantas og Mads Kaggestad, har vi år på år slått egne rekorder. Dette gjorde vi også i år – med 3 påmeldte lag til Holmenkollstafetten.
Lørdag 11. mai brakte det løst. En kort stund kunne himmelen se mørk ut – men som vikingene vi er lar vi oss ikke skremme. 15:35 og 15:40 gikk startskuddene og konkurransen var i gang. De tre lagene ga alt, og løpet var jevnt! Med små marginer var det Data Respons Høvik som gikk av med seieren, 1 minutt og 26 sekunder foran Sandvika. Rett bak løp mix-laget over målstreken, bare 2 minutter og 32 sekunder bak Sandvika.

Den fantastiske innsatsen ble feiret på kvelden med after-run og tapas. Konkurranseinstinktet har allerede begynt å vokse, og treningen for neste års løp er allerede i gang – med både morgen- og ettermiddagsjogging.

R&D Sandvika:

Ole Martin, Jonas, Thor Eivind, Vegard, Jakob, Øyvind, Eirik, Ole, Johnny, Nicolay, Malin, Erlend, Marius, Alice og Marte.

R&D Sandvika:

Ole Martin, Jonas, Thor Eivind, Vegard, Jakob, Øyvind, Eirik, Ole, Johnny, Nicolay, Malin, Erlend, Marius, Alice og Marte.

R&D Sandvika:

Ole Martin, Jonas, Thor Eivind, Vegard, Jakob, Øyvind, Eirik, Ole, Johnny, Nicolay, Malin, Erlend, Marius, Alice og Marte.