fbpx
Select Page

Move for Charity:

Stoltzekleiven Opp 2019

I tradisjon tro løp den spreke gjengen fra R&D Bergen Stoltzekleiven Opp 2019! Klarte Andreas å ta seieren tredje året på rad?

Fredag 27. september stilte R&D Bergen mannsterke opp under årets Stoltzen-løp. Foran dem ventet blodsmak i munnen og melkesyre i beina. Stoltzekleiven Opp består av over 700 trappetrinn, og en høydeforskjell på over 315,5 meter!

Sammen har de trent og motivert hverandre frem. Årets lag bestod av veteranene Ove, Andreas, Marius, Øystein og Johnny, samt nykommerne Malén og Eva. Like spennende er det hvert år å se hvem som klarer å sette inn det ekstra giret og komme først i mål blant Data Responserne. I tradisjon tro, tredje året på rad, klarte Andreas å komme først i mål! 42 sekunder før Johnny og 1 minutt og 1 sekund foran Øystein.

Gratulerer til årets deltakere, vi ser allerede frem til å følge med på dere neste år!

I tradisjon tro løp den spreke gjengen fra R&D Bergen Stoltzekleiven Opp 2019! Klarte Andreas å ta seieren tredje året på rad?

Årets spreke deltakere: Ove, Andreas, Malén, Eva, Marius, Øystein og Johnny.