fbpx
Select Page

Kick Off 2020

I tradisjon tro startet vi det nye året med Kick Off i Skandinavias Alper, nemlig Hemsedal. Her var alle avdelingene samlet og nøt bedre måltider, god underholdning og gjennomførte sosiale aktiviteter. Og som alltid ble årets ridder kåret!

Den Gyldne Sandal

«Ridder av Den Gyldne Sandal» er en hederspris R&D Services har holdt ved like siden 2007. Kåringen går ut på at hver avdelingsleder nominerer én kandidat fra sin avdeling, som er med i kampen om å vinne det gullbelagte vandrertrofeet av en gylden ESD-sandal, en personlig premie og får æren av å tre inn i den indre krets av R&D Services beste utviklere.

Kriteriene for å bli nominert er høye og årets kandidater har utmerket seg spesielt i sitt arbeid, samtidig vist fremragende innsats utover det som er forventet av enhver utvikler i R&D Services. I tillegg har kandidatene etterlevd våre kjerneverdier til det fulle: ta ansvar, prestere, være raus og ha det gøy.

De nominerte er:

  • R&D Høvik: Øyvind
  • R&D Kongsberg: Fredrik
  • R&D Oslo: Dino
  • R&D Sandvika: Trond 
  • R&D Vestlandet: Kristian

Årets vinner

Årets vinner er en senior utvikler som har gjennomført mange viktige og store prosjekter for Data Respons. Kandidaten har hatt stor variasjon i sine oppdrag, og alltid tatt mye ansvar i denne sammenheng. Han har alltid hatt som mål å prestere på best mulig nivå, enten det har vært oppdrag innen programutvikling, systemdesign, test, rådgivning, dokumentasjon, kravverifikasjon, prosjektledelse og produksjon. Den nominerte har vært gjennom mange domener som olje- og gass-, forsvar-, bilindustri- og maritim sektor. Han har i flere tilfeller vært prosjektleder og har også mye erfaring med functional safety applikasjoner. Han er en svært dyktig softwareutvikler, men er også en spesialist innen system engineering og kravanalyse, en kunnskap han deler raust med til alle som har behov for hans kunnskap og erfaring. Kandidaten fra Kongsberg er et typisk ja-menneske, og han er alltid positiv, inkluderende, entusiastisk, humoristsik og ydmyk.

Gratulerer til årets vinner av Ridder av Den Gyldne Sandal 2019: Fredrik, fra R&D Kongsberg.

– Det er en stor ære å få en slik utmerkelse som representerer så flotte verdier! Arbeidsmiljøet her hos R&D Kongsberg er veldig bra. Vi er ikke bare kollegaer, vi bruker også mye tid sammen på fritiden, forteller Fredrik

Riddere av Den Gyldne Sandal:

2019: Fredrik

2018: Magne

2017: Nicolay og Marius

2016: Øystein Straume

2015: Preben Myrvoll

2014: Elling Diesen

2013: Henrik Kai Eriksen

2012: Henning Nicolaisen

2011: Pål N. Andersen

2010: Tor Kveim

2009: Tor Alexander Birk

2008: Eirik Refsnes

2007: Haldor Husby

previous arrow
next arrow
Slider

Vil du vite mer? Ta kontakt med:

Henrik K. Eriksen

R&D Manager

Tlf: +47 930 68 586
E-post: hke@datarespons.no