Vi jobber med

Novelda

Fremtidens sikkerhet

Novelda er selskapet bak XeThru teknologien, en teknologi som kan forbedre menneskers livskvalitet, personlig komfort og sikkerhet.

XeThru teknologien brukes i sensorer som kan oppdage nærvær, avstand og bevegelse. I tillegg kan den overvåke vitale tegn som puls og pust. De siste månedene har våre softwareutviklere Jon Anders og Kristian bistått Novelda i utviklingen av denne teknologien. Kristian er fersk utvikler, og Novelda er hans første konsulentoppdrag. Jon Anders har 12 års erfaring, og er blant våre spesialister.

Hva hjelper dere Novelda med?

– Arbeidsdagen består av å programmere mikrokontrollere. Vi er innleid som konsulenter, uten et spesifikt prosjekt, men som ressurser for Noveldas softwareteam, forklarer Jon Anders, som er til daglig ansatt hos R&D Services Vestlandet.

– Jeg liker veldig godt denne arbeidsformen, sier Kristian. Siden jeg er fersk i gamet er det gøy å få jobbe med så mange forskjellige deler av utviklingen.

Til daglig jobber Jon Anders og Kristian på forskjellige avdelingskontorer – Bergen og Oslo.

– I R&D Services deler vi på kompetansen, uavhengig av geografisk plassering, sier Ivar Sehm, Director R&D Services. Ved å sette sammen team på tvers av fagfelt, avdelinger og erfaring, sikrer vi den beste kompetansen for våre kunder.